Noustelaista urheilua jo vuodesta 1914!

Ajankohtaista

30.7-1.8 kisattiin Raisiossa piirinmestaruuksista sarjoissa 9-15v. P14-sarjassa Eelis Eskola hyppäsi kultaa pituudessa tuloksella 568 ja korkeudessa hopeaa tuloksella 148. Myös moukari lensi hopeaan oikeuttavaan tulokseen 33.04. Neljännessä lajissaan kuulassa hän sijoittui neljänneksi tuloksella 11.04. P13-sarjassa Samuel Holmlund oli kiekonheitossa neljäs omalla ennätyksellään 21.69, hän osallistui myös kuulaan ja keihääseen, joissa molemmissa teki ennätyksensä. Kisoissa olivat mukana myös T9 sarjassa Sofia Holmlund mm. pituudessa, jossa osallistujia oli hurjat 50kpl. Sofia kisasi myös kuulassa ja 40m:llä. Kaikissa lajeissa hän teki ennätyksensä. Helga Eskola kilpaili T10-sarjassa kuulassa, jossa hän teki ennätyksensä 556 ja sijoittui seitsemänneksi. Lisäksi hän osallistui pituuteen, keihääseen ja 60m:n juoksuun. Aiemmin kesällä on kilpailtu 17- sarjalaisten ja vanhempien piirinmestaruuksista kahtena eri iltana. Naisten sarjassa 28.5 Turussa käydyssä kisassa Suden Iida Verainen aitoi pronssille omalla ennätyksellään 14.21. 13.7 kisattiin Laitilassa, jossa Iida juoksi 400m:n aidoissa voittoon ennätysajallaan 62.47. Samoissa kilpailuissa Kaisa Äijälä otti pronssia kuulassa tuloksella 10.19. Hän osallistui myös 200m:n juoksuun. Kisoihin osallistui myös Elina Verainen kuulantyöntöön.
30.6 ja koko heinäkuun ajan torstaisin ei ole yleisurheiluharjoituksia. Tiistain harjoitukset jatkuvat normaalisti.
Pistekisat (18.6.2022)
TI 21.6 klo 18.00 Pistekisat, joissa lajeina pituus, keihäs ja pikamatkat. Kaikki harjoituksissa kävijät mukaan!
Harjoituksia pidetään tiistaisin ja torstaisin, jollei toisin ilmoiteta. Uusien lasten ilmoittautuminen sanna.ve@netti.fi
Nousiaisten Susi järjestää Ti 17.5.2022 klo 18.00-n.19.30 Koljolan urheilukentällä tutustumisillan yleisurheiluun. Saa tulla kokeilemaan lajeja pienen kisailun merkeissä. Kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita!
Nousiaisten kunnanmestasruus maastot Rästäsmäen pururadalla ti 10.5.2022 klo 18.00, ilmoittautuminen klo 17.30 alkaen. 4-5v ja nuoremmat n. 400m, 6-7v n.600m, 8-11v 1000m, 12-15v 1.4km, N/M 2,8km, "aikuisurheilijat" naiset /miehet 40v ja vanhemmat 1.4km. Sarjat vuoden välein tytöt/pojat 4-15v ja lisäksi N/M ja "aikuisurheilijat 40+"