Susihölkässä vuosituhannen ennätysosanotto

25.8.2014

Sunnuntaina juostussa 40. Susihölkässä oli oikea 100-vuotisjuhlatunnelma, kun mukana oli peräti 134 osallistujaa. Vielä ollaan toki kaukana 70- ja 80-lukujen hölkkäkisojen kulta-ajasta, mutta luku on kuitenkin koko 2000-luvun osallistujaennätys. Varsinkin lyhyemmän reitin hölkkäsarja kasvatti suosiotaan aikaisemmasta. Myös olosuhteet suosivat juhlahölkkää, sillä alkavaksi ennustettu viikon sadeputkikin malttoi vielä odotuttaa itseään. Toki Hirvijokilaakson tuulitunneli oli taas nimensä veroinen ja pusersi mehuja juoksijoista ennen Moision loppunousua.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn puolimaratonin voittoajasta jäätiin tällä kertaa miesten puolella hivenen, mutta naisten N40 sarjassa Endurancen Sari Mäkinen juoksi kovan ajan 1.28.21. Myös viime vuonna hieman uusitulla lyhyemmällä 7.5 km reitillä pidettiin vauhtia, kun tällä kertaa hölkkäsarjassa juossut FMR:n maratoonari Janne Klasila kellotti uudeksi reittiennätykseksi 27.12.

Nousiaisten Susi ry kiittää lämpimästi osallistujia! Oli hienoa saada liki puolitoistasataa juoksijaa Nousiaisiin. Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!