Iida teki Suomen ennätyksen!

9.7.2016

Iida Verainen äityi huikeaan vauhtiin torstaina Jämsänkosken aitakarnevaaleilla tehden 60 metrin aidoissa T13-sarjan uuden hienon Suomen ennätyksen 9.20! Iida paransi ennätystään kerralla liki puoli sekuntia ja oli kilpailussa aivan ylivoimainen, sillä kisan kakkoseksi juoksi Naantalin Löylyn Ilana Onnela ajalla 9.73. Mainittakoon,että mm. Amsterdamin EM-kisoissa loistanut Tampereen Pyrinnön Reetta Hurske juoksi saman ikäisenä 9.56. Myös Suden Kaisa Äijälä paransi ennätystään yli kaksi kymmenystä aikaan 10.17, jolla irtosi hieno 5. sija.

Iida jatkoi upeita suorituksiaan myös 200 metrin aidoissa voittaen kilpailun täysin ylivoimaisesti ajalla 30.31, mikä sijoittuu T13-sarjan kaikkien aikojen tilastossa neljännelle sijalle. Iida lohkaisi ennätyksessä kerralla hulppeat 1.32 sekuntia. Myös Kaisa teki ennätyksensä 33.54, mikä riitti kovatasoisessa kilpailussa seitsemänteen sijaan. Tulokset.