Menestystä pm-kisoista

15.8.2017

Vammojen sävyttämän alkukauden jälkeen alkaa Suden nuorilla urheilijoilla olla jälleen normaali rytmi päällä. Tästä osoituksena neljä mestaruutta ja kaksi kakkosijaa viime viikonloppuna Turussa kisatuista 9-15 vuotiaiden piirinmestaruuskisoista. Iida Verainen nappasi T14-sarjan mestaruudet 300 metrin aidoissa ja sileällä (ennätystulos 42.68) sekä 80 metrin aidoissa. Lisäksi Iida otti hopeaa pituudessa. Poikien puolella Rami Eura voitti hienosti 100 metriä ennätyksellään 12.41 ja oli Iidan tavoin toinen pituudessa. Hienosti urheilivat myös Silja Goman ja Eelis Eskola. Silja oli ennätyksellään 6. T14-sarjan 300 ja 800 metrin juoksuissa, sekä 9. kuulassa. Eelis puolestaan oli kuulassa sijalla 12, pituudessa 20.  ja keihäässä 26. sarjassa P9. Tuloksia.

Myös Heikki Äijälä alkaa kuntoutua vammoistaan. Viime viikolla kesän 4. Tilastopajacupissa Heikki juoksi 100 metriä aikaan 11.63 ja 400 m hienosti 52.36. Tuloksia.