Mitalit kotiin pm-halleista

14.2.2018

Suden nuoret menestyivät jälleen erinomaisesti kahtena viikonloppuna Turun Kupittaalla kisatuissa piirinmestaruushalleissa. Kotiintuomisina oli kaikkiaan yhdeksän pm-mitalia. Toissa viikonloppuna omissa 15-vuotiaiden ikäluokissaan kisanneet Iida Verainen ja Rami Eura tekivät hienoa sarjaa. Iidan otti hopeaa sekä 60 m että 200 metrin juoksuista ja pronssia pituudesta sekä pika-aidoista tehden ennätyksnesä jokaisessa lajissa. Rami puolestaan pokkasi hopeat 60 metriltä ja pituudesta ja pronssia 200 metriltä. Lisäksi kuulasta irtosi kuudes sija omalla ennätyksellä. Silja Goman juoksi kasisatasella kahdeksanneksi. Tuloksia.

Viime viikonloppuna kisailivat Susilaiset 17-vuotiaiden sarjoissa jatkaen hyvin alkanutta mitaliketjua. Rami venytti jälleen pituudessa hopealle ja 60 metriltä irtosi sija 9. Iida puolestaan teki jälleen uudet ennätykset niin pituudessa kuin 300 metrillä saldona sijat 3 ja 4. Elina Verainen sijoittui korkeudessa jaetulle neljännelle sijalle, kuulassa kahdeksanneksi ja pituudessa yhdeksänneksi. Tuloksia.