Heikille SM-hopeaa!

23.8.2020

19-22-vuotiaiden SM-kilpailut kisattiin viikonloppuna Kemissä. Suden Heikki Äijälä juoksi M19- sarjassa 400m:n sileällä hopeaa ajalla 49.83. Sijoitus lämmitti mieltä vaikka aika jäi vaisuksi kentällä pyörineen tuulen vuoksi, myös muilla juoksijoilla oli vaikeuksia yltää parhaimpiinsa. Heikillä oli kovat odotukset näistä kisoista, sillä viikkoa aiemmin Turun Kalevan kisat kaatuivat heikkoon taktikointiin, jossa alkumatka juostiin liian rauhallisesti, tuolloin loppuaika oli 49.72 , joka riitti 13. sijaan. Sunnuntaina Kemissä Heikki osallistui vielä 200m:n juoksuun, jossa matka päättyi alkueriin. Kauden aikana nopeus ei ole ollut parhaimmillaan ja mitaleihin olisi vaadittu kova ennätysparannus. Kausi on nyt ohi ja katse on jo talven harjoituksissa ja ensi kaudessa.