Tulossatoa, osa II

6.7.2015

Heikille pm-kultaa ja Iidalle hopeaa

Suden iskuryhmän kilpailumenestys jatkui hyvänä myös viime viikolla. Tiistaina 30.6 Salossa ja keskiviikkona 1.7 Kaarinassa käydyissä tyttöjen ja poikien pm-otteluissa saaliina oli kulta ja hopea, kun Heikki Äijälä voitti P14-sarjan 5-ottelun ja Iida Verainen oli toinen T12-sarjan neliottelussa. Hyvää menestystä täydensivät T12-sarjassa Kaisa Äijälä neljännellä sijallaan ja P10-sarjan kolmiottelussa Aleksi Lempinen ollen seitsemäs. Tuloksia ja tuloksia.

Sama kilpailunelikko oli mukana myös torstaina 2.7 Mynämäellä juostuissa Vakkaviesteissä. Vaikka juoksijoita ei tällä hetkellä seurassamme riitä kokonaisiksi joukkueiksi, niin sääntöjen sallimien yhdistelmäjoukkuiden myötä pääsivät kaikki juoksemaan hyvällä menestyksellä. Tulokset alla liitteenä.